Ja pse u ndanë Scherzinger dhe Hamilton!

Lewis Hamilton dhe Nicole Scherzinger duket se e kanë edhe shkakun kryesor, për ndarjet e tyre të një pas njëshme, e kjo lidhet me martesën.

ShowBiz

09/03/2015 20:30

Nicole edhe pse po duket se vuan, ajo po mundohet që të rikuperoj kohën e humbur duke u marrë me udhëtime, e ndërsa piloti i F1 duket se nuk ka qënë i gatshëm për të hedhur një hap të mëtejshëm.

Lewis Hamilton ka folur për herë të parë pas ndarjes nga Nicole Scherzinger. Siç raporton gazeta DailyStar, arsyeja kryesore lidhet me faktin se ai nuk planifikonte ta propozonte në martesë këngëtaren.

Në prononcimin e tij për mediat, piloti i F1 tha se ndihej “më i fortë se kurrë” pas ndarjes nga Nicole. Lajmi.net