Ja pse meshkujt preferojnë më shumë bjondet

Sipas disa studimeve të fundit thuhet se bjondet përvec se janë tërheqëse shumica prej tyre mendojnë shumë edhe për aktin seksual.

Lifestyle

09/02/2016 03:25

Kjo se pershkak të lidhjes së tyre me kordonin e kërthizës për marrëdhënie seksuale e që studiuesit janë duke bashkëpunuar për të eksploruar këtë çështje të cilët po bëjnë kërkime mbi lidhjen e flokëveverdhave me aktin seksual.

Ndërkaq të gjitha testimet rezultuan se biondet janë edhe më aktive në shtrat duke bërë që vetëm për një natë 60% e tyre kë kryejnë marrëdhenie duke lënë prapa flokëkuqet me 58%, dhe brunet të fundit me 51%.

Flokëverdhat beqare gjatë jetës së tyre mendohet të kenë partner seksual deri në 10, flokëkuqet deri në 9 ndërsa zeshkanet nga 8-të, përcjellë Klan Kosova.