Ja pse ka rënë një pjesë e madhe e internetit në botë

Amazon ka treguar në një deklaratë se shërbimi i saj cloud është prekur nga një dështim i pjesshëm në platformën për hosting, duke prekur një numër të madh të shërbimeve në internet dhe shumë media.

Bota

28/02/2017 22:30

“Ne jemi duke punuar për të rregulluar këtë problem në Amazon S3 në SHBA-në lindore”, ka thënë Amazon për shërbimin e saj për ueb faqe.

Slack, Trello, Splitwose dhe Medium janë disa ka shërbimet e internetit më të famshme që janë prekur.

Besohet se një nga qendrat e të dhënave më të mëdha të saj në Virginian veriore është përgjegjëse për këtë problem, i cili ka prekur të gjithë nga Expedia e deri te shërbimet e sigurisë së SHBA e te komisionet e këmbimit.