Ja në cilat vende do të ndalet rryma nesër

Korporata Energjetike e Kosovës nëpërmjet një njoftimi për media ka njoftuar për disa shkyçje që do të behën në ditën në vazhdim, për shkak të punimeve që do të kryen kjo kompani.

Lajme

10/08/2015 16:33

Më poshtë mund të shihni vendet përkatëse dhe koha se kur do të ndalet rryma, sipas rradhitjes së KEDS.

 

KEDS Sh.A. njofton se më 11.08.2015 në NS 35/10 kV Magure do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Fshatrat prej orës  09:00-12:00 dhe nga 15:00-18:00.

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Magurja(një pjesë), Medvevci, Dobraja, Rreze, Blinaja, Qylage, Poturovci, Torine Poturovc, Gllanicë.

Shkyçja bëhet me qëllim të  realizimit të projekteve për zgjërimin dhe perforcimin e rrjetit nga ana e KEDS-it.

II

Më 11.08.2015 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Fshatrat – Kraishta prej orës 10:00 deri në orën 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Rufci, Halilaqi, Ribar I Madhë, Ribar I Vogël, Zllakuqani, Kraishta, Bujani, Bregu I Zi, Godanci dhe Varigovci.

Shkyçja bëhet me qëllim të ndrrimit të shtyllave të djegura në LP 10 kV.

III

Më 12.08.2015 në NS 35/10 kV Prizreni 3  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Lakuriqi 1 prej orës 11:30 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Zahir Pajazit,Beteja e Vërrinit, Astrit Suli, Gustav Majeri, Petrit Bytyqi, Ardianët, Martin Camaj, Paqja, Sylejman Rotlla.

 • Dalja 10 kV Çlirimi i popullit prej orës 12:00 deri në orën 12:30

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Mbreti Zog, Farkëtarët, Remzi Ademi, Adem Jashari, Saraqët, Bajrakli, Buja Godeni, Rifat Krasniqi, Medine, Fehmi Lladrovci, Sheshi Lidhja Shqiptare, Xhemil Doda dhe Shtëpia e Kulturës.

 • Dalja 10 kV Lakuriqi 4 prej orës 12:30 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Salajdin Braha, Sylejman Rotlla, Gjallica dhe Zahir Pajaziti.

Shkyçja realizohet për shkak të revizionit të rregullt vjetor.

IV

Më 11.08.2015 në NS 35/10 kV Prizreni 3  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Lakuriqi 1 prej orës 11:30 deri në orën 12:00.

Gjatëkohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Zahir Pajazit, Beteja e Vërrinit, Astrit Suli, Gustav Majeri, Petrit Bytyqi, Ardianët, Martin Camaj, Paqja, Sylejman Rotlla.

 • Dalja 10 kV Çlirimi i popullit prej orës 12:00 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Mbreti Zog, Farkëtarët, Remzi Ademi, Adem Jashari, Saraqët, Bajrakli, Buja Godeni, Rifat Krasniqi, Medine, Fehmi Lladrovci, Sheshi Lidhja Shqiptare, Xhemil Doda dhe Shtëpija Kulturës.

 • Dalja 10 kV Lakuriqi 4 prej orës 12:30 deri në orën13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Salajdin Braha, Sylejman Rotlla, Gjallica dhe Zahir Pajaziti.

Shkyçja realizohet për shkak të revizionit të rregullt vjetor.

V

11.08.2015  në TS 35/10 kV Kllokot  do të shkyçet:

 • LP 10 kV Kllokoti  nga ora   11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Remniku, Kllokoti, Budrika, Skifterajt etj.

Shkyçja bëhet   me qëllim të vendosjes së shtyllave të tensionit të lartë.

VI

Më 12.08.2015 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

 • Lp 35 kV Shtime prej orës 10:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin të gjithë konsumatorët që furnizohen nga nënstacioni 35/10 kV Shtime, duke përfshirë qytezën dhe fshatrat.

Shkyçja bëhet me qëllim të pastrimit të trasesë.

VII

Më 11.08.2015  NS 110/10(20) kV Istog do të  shkyçet:

 • Dalja 10 kV Vrella prej orës 10:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkembi, Vëllezërit Mustafaj, Manastiri, HE Istog, Istog Shema, Ukaj, Cerce( Kaliqanët, Rugovët, Haskajt, Regjajt, Lubozhdë ( Lajqët, shkolla), Vrella ( pompa, Demajt, teute1, teuta2, xhamija, guri, kulla, stup, perkiqt, studenice pompa, magjarët, ramqaj, xhjamija, sadikajt,NN makoni, Cerce, Regjajt, Dritonicom Istog, lagja e gasturanëve, lagja kaliqanëve cerce, separacioni aliu, blakajt istog.

Shkyçja bëhet për shkak të pastrimit të trasesë.