Ja kush po e kërkon ndarjen e Kim dhe Kanye!

Kim Kardashian dhe Kanye West janë në një marrëdhënie të komplikuar për momentin.

ShowBiz

16/12/2016 16:39

Edhe pse është aluduar shumë herë, për këtë gjë ka folur nëna e Kim, Kris Jenner po inkurajon vajzën e saj për tu divorcuar.

“Ajo duhet të ndahet nga Kanye sepse kanë patur probleme që para se ai të shtrohej në spital. Kris e ka parë Kanye teksa kishte çrregullime të humorit dhe kjo është arsyeja që dëshiron divorcin e tyre”.- ka treguar një burim i afërt i Kardashianve.