Ja çka thuhet në dokumentin për themelimin e Asocacionit të Luginës së Preshevës!

15:26 | 12 Shtator 2015

Presheva, Foto Ilustrim

Komunat shqiptare në Luginën e Preshevës sot kanë marrë vendimin për themelimin e Asociacionit të Komunave të Luginës së Preshevës.

Gazeta Blic e sjell të plotë dhe si dokument këtë vendim.

lugina1