Ja çka ndodh çdo pesë sekonda në botë

Është interesant të zbulohet e vërteta për çdo njeri në botë, për çdo veprim të tyrin madje edhe çfarë hanë apo pinë.

Fun

13/06/2016 12:54

Këto janë disa fakte shumë interesante, që përgjatë hulumtimeve dhe statistikave ato kanë rezultuar që ndodhin çdo pesë sekonda.

Pihen 254 filxhanë kafe

Pihen 70 filxhanë çaj

Hahen 13 banane

Konsumohen mbi 35 mijë produkte të Coca Cola-s

Postohen 205,000 postime në Facebook

Postohen 23,000 tweet në Twitter

Postohen 3,200 fotografi në Instagram

500 vetëtima godasin tokën

Dërgohen 17,000,000 E-mail

Shiten 12 makina të reja