Ja cila është koha ideale për seks në një lidhje të re

Nëse ende ndodheni në dilemë se kur është koha e vërtetë për seks me partnerin e ri, më në fund kemi përgjigje për ju.

Lifestyle

04/02/2016 13:54

Përgjigja jonë thotë mes takimit të tretë dhe të pestë, studimi ka përfshirë 11,000 njerëz nga 24 qytete të ndryshme të botës.

Kjo nënkupton se shumica e njerëzve bëjnë seks me partnerin e ri në takimin e tretë apo të katër, rreth 10% e njerëzve nuk janë aq tradicionalë andaj bëjnë seks që në takimin e parë.

Mesatarisht, rreth 53% e takimeve të para përfundojnë me puthje, ndërsa duhen 2-3 minuta për të kuptuar nëse dëshironi takim të sërishëm.

Konsenzusi global është që në takmin e gjashtë me partnerin e ri, të pushoni me takimet me njerëz tjerë ndërsa pas takimit të nëntë mund ta “zyrtarizoni” lidhjen.

 Çdo njeri i 5 ka dalë në takim me ish-in e shoqes/shokut, 17% prej tyre me mikun/mikeshën e tyre, ndërsa 10% pranojnë se kanë dalur me shefin./femra.net/