Ja çfarë ndodhi në Tiranë, para, gjatë dhe pas vizitës së Merkelit (Foto)

22:26 | 8 Korrik 2015

Aksident në Tiranë

Një seri aksidentesh janë shënuar sot nëpër Shqipëri përpara, gjatë dhe pas ikjes së kancelares gjermane Angela Merkel.

Fotoja e parë tregon një aksident në Tiranë dhe është e pabesueshme qe ka ndodhur po të mendosh që sot trafiku ka qenë i kufizuar dhe bashkë me të edhe shpejtësia, si dhe forcat policore kanë qenë të kundondodhura.

Edhe më habi ngjall fakti që sapo ka ikur Merkel, janë shënuar menjëherë disa aksidente, a thua se drejtuesit e mjeteve mezi po prisnin lirimin e rrugëve për të nisur “garat”.

aks2

aks6 aks5 aks4 aks3 Aksident në Tiranë