Ja çfarë ndodhë nëse shkruani “humbës” në Google

Humbësi për këtë vit, sipas faqes loser.com, është miliarderi Donald Trump. Nëse shkruani loser.com tek Google, do të shfaqet menjëherë biografia e kandidatit për president të SHBA-së, Donald Trump, tek Wikipedia.

Fun

03/02/2016 04:00

Loser.com është një sajt i ri ironik që ironizon persona të famshëm duke i cilësuar si humbës. Kanye West, Barack Obama, WikiLeaks, Reddit dhe Al Gore kanë qenë viktima të këtij sajti.

Tani është koha e Trump që ta mbajë këtë titull, dhe të jetë edhe ky i fundit pjesë e ironizimeve të Loser.com./lajmi.net