Ja çfarë ju ndodhë nëse urinoni në Hamburg të Gjermanisë (Video)

Në Hamburg të Gjermanisë është marr një iniciative tejet interesante për të gjithë ata që urinojnë nëpër muret e këtij qyteti.

Fun

29/01/2016 17:56

Ky vend është atraksioni i 20 milionë vizitorëve në vit, por po ashtu ka dhe një aromë jo të këndshme, pasi gjatë natës një numër i madh i këtyre vizitorëve urinojnë nëpër vendet publike, transmeton lajmi.net.

Muret në këtë vend u mbuluan me sprej e cila po aq sa është ujë, ka në të edhe urinë. Si shenjë hakmarrje ndaj atyre që urinojnë këto vende dhe duke ua lagur pantallonat./lajmi.net.

Për më shumë shiko videon:

YouTube player