Ja çfarë do të thotë Fair Play (Video)

Në ndeshjen e League One mes Doncaster dhe Bury në Angli ka ndodhur një gjë mjaftë interesante.

Sport

09/08/2015 13:54

Lojtarët e Doncaster duke respektuar Fair Play kanë kthyer topin te portieri i Bury, por ky i fundit ishte larg portës dhe pranoi gol.

Megjithatë trajneri i skuadrës së Doncaster i urdhëroi lojtarët e tij që të lejojnë Bury që ta realizojnë një gol në shenjë të Fair Play.

Për më shumë shikojeni vetë.