Ja çfarë do të ndodhte sikur hëna do të godiste tokën (Video)

Është një gjë e mirë që ndoshta nuk do të ndodhë kurrë, sepse në qoftë se hëna do të godiste tokën, ky nuk do të ishte një lajm i mirë.

Bota

26/10/2015 09:25

Një simulim, pamjet e të cilave janë publikuar në Youtube tregojnë se si do të dukej nëse do të ndodhte një gjë e tillë.

Në simulim, ndikimi i hënës shkakton atë që e bën tokën të bëhej një top i pabanueshëm, i gurëve të shkrirë.

Çdo sekondë në video korrespondon me gjashtëdhjetë minuta kohë reale. Dhe në bazë të kësaj, do të ishte vetëm çështje e orëve, deri sa toka të shuhej pas këtij ndikimi./lajmi.net

YouTube player