Ja çfarë bëjnë tajlandezët për t’i impresionuar turistët (Foto)

Disa tajlandezë argëtuan turistët duke puthur krokodilin, duke e futur kokën në gojën e tij dhe më shumë.

Fun

27/11/2015 19:40

Në një kopsht jashtë Bangkokut, Tajlandë, disa tajlandezë u siguruan që disa turistëve t’ua dhurojnë shfaqjen më të mirë të mundshme me krokodilë.

Kopshti thuhet se është njëkohësisht edhe ferma më e madhe në botë e krokodilëve, me më shumë se 100,000 krokodilë që jetojnë aty, transmeton lajmi.net.

Në këtë kopsht zhvillohen shfaqje të ndryshme të krokodilëve, të tilla si rrahje mes krokodilëve dhe bashkëveprim i njerëzve me ta, për t’i argëtuar turistët.

Këto fotografi më poshtë tregojnë shfaqjen e tyre të fundit, në të cilën besojmë se nuk do të dëshironit të merrnit pjesë. (lajmi.net)

Crocodile-show (1) Crocodile-show (2) Crocodile-show (3)Crocodile-show (4) Crocodile-show