Izmir Smajlaj shpallet kampion i Evropës në kërcim së gjati midis Beogradit

Atleti shqiptar Izmir Smajli është shpallur kampion i Evropës në Beograd në kërcim së gjati.

Sport

04/03/2017 20:47

Smajli arriti të kërcejë 8.08 metra, duke arritur të thyejë edhe rekordin kombëtar.

Kampionati Evropian i sallave të mbyllura është duke u zhvilluar në Beograd.

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6