Ishte deklaruar i vdekur, bebja ngjallet pas 15 orësh në frigorifer

Pasi u shpall i vdekur dhe kaloi një natë frigorifer me -12 gradë, një foshnje ka shfaqur shenja jete paka përpara se ta digjnin.

Bota

10/02/2016 02:20

Lajmin për realizimin e kësaj mrekullie e ka bërë të ditur televizioni lokal  i Zhejiangut, provincë në pjesën lindore të  Kinës.

Lajmi është shëprndarë menjëherë në rrjetet sociale dhe gazetat e ka cilësuar si “mrekullia e Vitit të Ri hënor.”/express