Ish ushtari i UÇK-së me rrëfim të veçantë: Pranonim vdekjen, por jo të kapeshim të gjallë nga serbët

Në përvjetorin e masakrës së Likoshanit, lajmi.net ka sjellë për ju intervista me pjesëmarrës të luftës së fundit në Kosovë por edhe të mbijetuar të kësaj masakre. Gazetari i lajmi.net, Selim Miftari ka vizituar Likoshanin dhe ka biseduar me disa prej ish ushtarëve të UÇK-së. Skender Gjeli, veteran i UÇK-së ka rrëfyer mes emocionesh histori…

Lajme

28/02/2024 22:35

Në përvjetorin e masakrës së Likoshanit, lajmi.net ka sjellë për ju intervista me pjesëmarrës të luftës së fundit në Kosovë por edhe të mbijetuar të kësaj masakre.

Gazetari i lajmi.net, Selim Miftari ka vizituar Likoshanin dhe ka biseduar me disa prej ish ushtarëve të UÇK-së.

Skender Gjeli, veteran i UÇK-së ka rrëfyer mes emocionesh histori nga kjo masakër.

“Pranojshim edhe me vdek po jo me na kap të gjallë serbët”, ka thënë Skender Gjeli. /Lajmi.net/

Video: