Ish presidenti Kennedy kërkonte një prostitutë që t’i ngjante gruas së tij, por seksi

Ish presidenti i ndjerë amerikan John Kennedy, kishte kërkuar nga një bordelo e famshme franceze, që t’i gjente një prostitutë e cila do t’i përngjante bashkëshortes së tij Jackie, por që do të ishte shumë seksi. 

Bota

10/08/2014 00:51

Një libër i Madame Clude, i cili nuk u botua kurrë për arsye të ndryshme, tregon biografinë e bordellos së famshme, të cilën e kishin vizituar personalitete të njohura botërore të politikës. 

Shërbime nga Madame Claude, e cila ishte një pronare e një rrjeti të prostitutave të klasit të lartë në Paris gjatë viteve 1960, kishin kërkuar edhe Marlon Brando, koloneli i Libisë Gadafi, Rex Harrison dhe Moshe Dayan. 

Pretendimet e Claude janë botuar së fundi në revistën Vanity Fair. 

Gjithashtu thuhet se CIA kishte përdorur femrat e Madame Claude-së për të mbajtur lart moralin në mesin e atyre që punonin në Marrëveshjen e Paqes të Parisit gjatë negociatave në lidhje me luftën e Vietnamit në vitin 1973. 

Claude përdorur modele, shumë prej tyre skandinavët.

Dokumentet Vanity Fair artikull jetës Claude-së, i lindur Fernande Grudet, edhe pse shumë prej tyre kanë thënë disa nga pretendimet e saj më të çuditshëm janë gënjeshtra.

Claude për vete thotë se e urrente seksin. 

Ajo kishte ikur nga Franca për në SHBA në vitin 1977 pasi u dyshua për evazion fiskal.

Ajo në fund u kthye në shtëpi në Francë, kaloi një kohë në burg dhe tani është e moshës 91 vjeçe. (lajmi.net)