Ish-inspektori i AKI-së: Serbia do të mundohet të pengojë marrëveshjen e normalizimit

Ish-inspektori i Përgjithshëm i AKI-së, Burim Ramadani ka thënë se Serbia javët në vazhdim do të përpiqet të pengojë marrëveshjen për normalizim të marrëdhënieve me Kosovën. Përmes një postimi në Twitter, Ramadani ka thënë se NATO dhe komuniteti ndërkombëtar nuk duhet të lejojnë një gjë të tillë. “Javët e ardhshme, Serbia do të përpiqet të…

Lajme

07/02/2023 22:16

Ish-inspektori i Përgjithshëm i AKI-së, Burim Ramadani ka thënë se Serbia javët në vazhdim do të përpiqet të pengojë marrëveshjen për normalizim të marrëdhënieve me Kosovën.

Përmes një postimi në Twitter, Ramadani ka thënë se NATO dhe komuniteti ndërkombëtar nuk duhet të lejojnë një gjë të tillë.

“Javët e ardhshme, Serbia do të përpiqet të pengojë marrëveshjen e normalizimit. Do të përpiqet të fajësoj Kosovën. NATO dhe Komuniteti Ndërkombëtar duhet t’i bëjnë të qartë Vuçiqit se kjo nuk do të lejohet, asnjë veprim sigurie nuk duhet të injorohet”, ka shkruar Ramadani.

Ramadani ka thënë se Kosova do të punojë 24/7 me partnerët ndërkombëtarë.