Ish-gazetarja Linda Bekteshi i futet politikës

22:06 | 17 Shtator 2021

Linda Bekteshi, e cila ishte gazetare që nga viti 2010, ka bërë të ditur se i është futur politikës, madje duke iu bashkuar një partie më të re.

Në rrjetin social Facebook, ish- gazetarja Bekteshi, ka njoftuar se tashmë është pjesë e Inciativës Qytetare për Obiliqin.

Bekteshi gjatë karrierës së saj e cila ishte si gazetare ka përcjellur fushën e politikës, ndërkaq në dy vitet e fundit ishte drejtoreshë e Administratës dhe tashmë ka hyrë në garë për asamble komunale në komunën e Obiliqit.