Ish-deputetja e PDK-së, dëshmitare e mbrojtjes së Salih Mustafës

Po vazhdon sot seanca në Speciale kundër Salih Mustafës.

Lajme

11/05/2022 10:53

Në të po dëshmon Teuta Hadri, si dëshmitare e 14-të e mbrojtjes, shkruan lajmi.net.

E lindur më 5 tetor 1956 në Gjakovë, Hadri ishte pjesë e Grupit Parlamentar të PDK-së në kohën shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, më 17 shkurt 2008.

Hadri ishte e burgosur politike dhe pas lirimit ushtroi disa funksione si; anëtare e Këshillit Koordinues të Partive Politike në Gjakovë 1990, anëtare e Partisë Parlamentare të Kosovës 1995, anëtare e Këshillit Ndërpartiak të Partive Politike të Kosovës, kryetare e Këshillit Komunal për Shëndetësi për Komunën e Prishtinës.

Hadri ishte përfaqësuese për shëndetësi në marrëdhëniet ndërkombëtare – LBD si dhe përfaqësuese për shëndetësi në Zyrën Politike të UÇK- së Prishtinë.

Gjithashtu, ishte ushtare e UÇK-së në Zonën Operative të Gollakut, Zonën e Llapit dhe në Zonën e Karadakut.

Ndërsa ishte zëvendësministre e Shëndetësisë në Qeverinë e Përkohshme të Kosovës. /Lajmi.net/