Isa Mustafa siç nuk e keni parë asnjëherë!

Jemi mësuar që politikanët e Kosovës t’i shohim në vazhdimësi të veshur me kostume elegante dhe qëndrimet e tyre serioze, para medieve dhe opinionit publik.

Lajme

08/08/2015 14:57

Por vikendet e tyre i paraqesin ata shumë më ndryshe nga pamjet që ne jemi mësuar t’i shohim.

Kësaj here është pikërisht kryeministri Isa Mustafa, i cili në një fotografi së bashku me djalin e tij Besnikun, duket mjaftë i relaksuar dhe sportiv.

Isa Mustafa me të birin Besnikun