“Ibrahim Rugovës” po i hiqet problemi shumë vjeçar

Komuna e Obiliqit ka nisur t’i jap zgjidhje një problemi shumë vjeçar të shkollës Fillore të Mesme dhe të Ultë “Dr Ibrahim Rugova.

Lajme

20/08/2015 23:31

“Problemi shumë vjeçar po merr fund për këtë shkollë. Ta gëzoni nxënës të dashur”, është shkruar në profilin e faqes së zyrë së kryetarit në rrjetin social Facebook.