Ia vodhën tri lopë dhe i dërgojnë mesazh: Për 45 minuta i kemi ngarkuar

Vjedhjet në shtëpitë e qytetarëve janë të shumta dhe janë kthyer në problem serioz për ta. Problem shumë i madh është edhe vjedhja e tri lopëve për një nga qytetarët e Kosovës, shkruan lajmi.net. Gazetari i lajmi.net, Selim Miftari ka biseduar me pronarin e lopëve i cili është parë i shqetësuar dhe ka thënë se…

Lajme

24/02/2024 19:33

Vjedhjet në shtëpitë e qytetarëve janë të shumta dhe janë kthyer në problem serioz për ta.

Problem shumë i madh është edhe vjedhja e tri lopëve për një nga qytetarët e Kosovës, shkruan lajmi.net.

Gazetari i lajmi.net, Selim Miftari ka biseduar me pronarin e lopëve i cili është parë i shqetësuar dhe ka thënë se ato lopë kishin vlerë deri në 4500 Euro.

“I kanë marrë edhe më kanë shkru mesazh ‘Për 45 minuta i kemi ngarkuar'”, ka thënë ai.

Ai ka shtuar se vjedhjet në fshatra janë të mëdha deri sa ka qenë falënderues nga Zoti që nuk i ka ndodhur diçka familjes. /Lajmi.net/

Video: