Të Infektuar: 1123

Të Shëruar: 847

Të Vdekur: 30

Ia kafshon prapanicën në ujë

23:19 | 18 Shkurt 2014

Lee Ryan

Romanca nuk është e krijuar vetëm për tokën. Ngase, Lee Ryan dhe Jasmine Waltz e kanë zgjedhur një mënyrë të veçantë për të treguar se sa duhen. Në fakt, çifti po i kalon pushimet në Tajlandë, ndërsa Ryan ua kafshoi të pasmet të dashurës së tij nën ujë. Kushedi se çfarë mund të ndodh prapa […]

Romanca nuk është e krijuar vetëm për tokën. Ngase, Lee Ryan dhe Jasmine Waltz e kanë zgjedhur një mënyrë të veçantë për të treguar se sa duhen.

Në fakt, çifti po i kalon pushimet në Tajlandë, ndërsa Ryan ua kafshoi të pasmet të dashurës së tij nën ujë. Kushedi se çfarë mund të ndodh prapa dyerve të hotelit ndërmjet çiftit.

Ata po e kalojnë muajin e mjaltit në këtë vend përrrallor. Gjithashtu, ata ia dhanë njëri tjetrit një puthje të ngrohtë, po ashtu në ujë.