“I urojmë fat Kombëtares nga burgjet greke”

Këta ditë po flitet shumë për ndeshjen mes Kombëtares Shqiptare dhe asaj të Serbisë.

Sport

07/10/2015 08:59

Atmosfera është e ndezur dhe ka prekur thuajse çdo shqiptar.

Në faqen “Tifozat Kuq e Zi” është postuar një fotografi, që tregon dy djem, të cilët i urojnë fitore Kombëtares nga burgjet greke, ku vuajnë dënimin, shkruan “Albeu.com”.

Më 8 tetor, në Elbasan Shqipëria dhe Serbia do të përballen me njëra-tjetrën në një sfidë të vështirë dhe delikate