I propozon të dashurës, por nuk do ta besoni çfarë ndodhë pastaj (Foto/Video)

Propozimi romantik i këtij njeriu e kishte emocionuar tej mase të dashurën e tij.

Bota

25/01/2016 17:00

Edhe ju dëshironi që ta gëzoni tej mase të dashurën tuaj kur t’i propozoni, mirëpo jo kaq shumë, sepse kësaj i ka ra të fikët vetëm pak momente pasi që ai e kishte bërë pyetjen magjike, raporton lajmi.net.Before she has a chance to respond, she faints

E gjithë kjo ngjarje është kapur nga kamerat, dhe shoqëria e familjarët kishin mbetur të shokuar me reagimin e saj.

Shikojeni më poshtë reagimin e saj të plotë përmes videos që lajmi.net e transmeton për ju:

/lajmi.net