I del flaka ndërtesës 33 katëshe të Trumpit

Ndërtesa 33 katëshe e Presidentit të SHBA-së Donald Trump është ende në ndërtim e sipër që ndodhet në kryeqytetin e Azerbajxhanit, Baku. Por një zjarr e ka përfshirë ndërtesën shumë katëshe, thuhet sipas një dëshmitari që kishte filmuar gjithë ngjarjen.

Bota

28/04/2018 13:18

Shkaku i zjarrit akoma nuk është i qartë, dhe nuk ka raportime për viktima të mundshme.

Disa pamje të publikuar nga dëshmitarë shfaqin një tym që del nga lartësia e ndërtesës, raporton “Sputnik International”.

YouTube player