Hundët e rregulluara

Yjet e Hollywoodit i bashkojnë dy karakteristika: e para është dhëmbët e bukur dhe pothuajse perfektë, dhe e dyta – një hundë si e një kukulle. Por, a është e gjithë kjo falë nënës natyrë? Jo gjithmonë. Nëse i krahasojmë fotografitë aktuale me ato të së kaluarës, dyshimi hiqet menjëherë. Kirurgjia e bën të veten. …

ShowBiz

13/11/2013 14:00

Yjet e Hollywoodit i bashkojnë dy karakteristika: e para është dhëmbët e bukur dhe pothuajse perfektë, dhe e dyta – një hundë si e një kukulle.

Por, a është e gjithë kjo falë nënës natyrë? Jo gjithmonë. Nëse i krahasojmë fotografitë aktuale me ato të së kaluarës, dyshimi hiqet menjëherë.

Kirurgjia e bën të veten.  Hundët, po ashtu edhe dhëmbët, rregullohen pas futjes në brisk dhe bëhen për t’ua pasur lakmi.

Nga elegantja Nicole Kidman, deri tek ikona e stilit, Victoria Beckham, mund t’i shihni disa krahasime të hundës, në të kaluarën dhe tash.