Huliganët thyejnë stacionin e autobusëve në Prishtinë (Video)

Kamerat e një kompanie të sigurimeve kanë xhiruar huliganët, të cilët kanë thyer dhe demoluar një vend ndalim të autobusëve në lagjen Bregu i Diellit në Prishtinë.

Lajme

01/11/2014 17:50

Me ndihmën e kësaj videoje dhe dëshmitarëve, policia është vënë në kërkim të të dyshuarve.

Burime brenda policisë kanë thënë se janë identifikuar dy prej shtatë të dyshuarve dhe pritet arrestimi i tyre.