Huligani rus xhiron rrahjen me anglezët me GoPro (VIDEO)

Një huligan rusk a xhiruar rrahjen me tifozët e Anglisë nëpërmjet një GoPro të cilën e mbante në kokë. Pamjet janë të tmerrshme.

Sport

14/06/2016 10:56

YouTube player

Parashikoni ndeshjet e EURO 2016 dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 6S dhe Samsung Galaxy Note 4.