Hughes konfirmon: Stoke është kthyer në bisedimet për transferimin e Shaqirit

Trajneri i Stoke Cityt, Mark Hughes ka konfirmuar se skuadra e tij është kthyer në bisedimet për transferimin e Shaqirit.

Merkato

09/08/2015 21:49

Hughes ka thënë se Stoke është rikthyer në bisedimet për transferimin e Shaqirit.

“Nëse ne mund të konkludojmë diçka,unë do të isha i lumtur. Nuk ka asgjë të sigurt derisa merkatoja është ende e hapur”.

“Ishim pranë marrëveshjes në të kaluarën, tani do të presm dhe do të shohim. Ne jemi duke biseduar”,tha Hughes.