Hoxhaj uron Thaçin për ditëlindjen e tij: Urime ditëlindjen President

Ish-ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj, ka uruar ish-presidentin e vendit, Hashim Thaçin për ditëlindjen e tij. Hoxhaj më tej tha se kjo ditëlindje qoftë e fundit që nuk e festojmë. “Urime ditëlindjen President! Sot, të jesh krenar për të kaluarën, sot harroje të tashmen dhe shiko përpara për të ardhmen, sepse gjërat më…

Lajme

24/04/2024 10:36

Ish-ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj, ka uruar ish-presidentin e vendit, Hashim Thaçin për ditëlindjen e tij.

Hoxhaj më tej tha se kjo ditëlindje qoftë e fundit që nuk e festojmë.

“Urime ditëlindjen President! Sot, të jesh krenar për të kaluarën, sot harroje të tashmen dhe shiko përpara për të ardhmen, sepse gjërat më të mira nuk kanë ardhur ende. Qoftë kjo ditëlindja e fundit që nuk e festojmë së bashku, miku im. Kosova të pret!” /Lajmi.net/