Hoti niset drejtë Qeverisë, thotë se po ndihet shumë mirë

Kryeministri i vendit Avdullah Hoti është drejtuar në objektin qeveritar ku zyrtarisht do të marrë postin e shefit të ekzekutivit.

Lajme

04/06/2020 08:55

Hoti shkurt tha se si kryeministër i vendit po ndihet shumë mirë.“Po ndihem mirë, një ditë e zakonshme pune, raporton EO.

E kemi një program qeverisës dhe do të vazhdojmë me të”, tha Hoti kur u pyet për punën e parë që do ta bëjë si kryeministër.