Hitet botërore që nuk do të ekzistonin pa Bebe Rexhën (FOTO)

MTV ka përpiluar një listë me 8 hitet botërore që ka shkruar shqiptarja Bebe Rexha.

ShowBiz

08/06/2016 09:35

MTV i ka bërë lavda këngëtares shqiptare, e cila kohët e fundit po bën këngë që menjëherë po bëhen hite  botërore.

Ata kanë shkruar se Bebe ka arritur të depërtojë me sukses në botën e ngjeshur të pop-muzikës me një zë fantastik, pamje vrastare dhe talent të mrekullueshëm për të shkruar hite, përcjellë lajmi.net.

Më poshtë keni listën e disa prej hiteve, ‘fajtore’ për të cilat është Bebe Rexha, pasi ajo ka ndihmuar për të realizuar ose ka shkruar vetë këto këngë:

YouTube player
YouTube player
YouTube player
YouTube player
YouTube player
YouTube player
YouTube player
YouTube player