Histori motivuese: Atleti nga Malisheva që e humbi njërën dorë në fëmijëri, siguron pjesëmarrjen për Lojërat Paralimpike Paris 2024

Jeta e ka sfiduar shumë seriozisht sportistin nga Malisheva, Grevist Bytyqi. Ai mbeti pa krahun e djathtë të dorës derisa po luante futboll dhe po e merrte topin e lojës. 31-vjeçari nuk u ndal së ndjekuri ëndërrën për tu bëë sportist. Grevisti tash e disa vite është një prej atletëve të mirë të vendit, ndonëse…

Sport

21/09/2023 19:18

Jeta e ka sfiduar shumë seriozisht sportistin nga Malisheva, Grevist Bytyqi.

Ai mbeti pa krahun e djathtë të dorës derisa po luante futboll dhe po e merrte topin e lojës.

31-vjeçari nuk u ndal së ndjekuri ëndërrën për tu bëë sportist.


Grevisti tash e disa vite është një prej atletëve të mirë të vendit, ndonëse pa njërën dorë e ka shumë më të vështirë se konkurrentët.

Grevisti çdo ditë udhëton nga tetë kilometera për tu stërvitur me trajnerin e tij, Adrian Mazreku në stadiumin “Liman Gegraj” në Malishevë.

Ai tashmë është licencuar nga Komiteti Paralimpik i Kosovës për për Lojërat Paralimpike Paris 2024.

Për më shumë, shikoni storien e realizuar nga Lajmi.net.