Heidi shpërthen në lot: Ajo u akuzua nga banorët që po përdorë Romeon për lojë

Ndërsa banorët mendojnë se Heidi po bën lojë me Romeon dhe se nuk ndjen vërtetë dashuri për të, ajo ka shpërthyer në lot pasi ka parë klipin përmbledhës. Ajo u shpreh se nuk e priste përfoljen pas shpine nga disa prej vajzave, duke veçuar Rozën. “Të kam toleruar shumë herë, nuk do ta lejoj më,…

ShowBiz

20/04/2024 23:30

Ndërsa banorët mendojnë se Heidi po bën lojë me Romeon dhe se nuk ndjen vërtetë dashuri për të, ajo ka shpërthyer në lot pasi ka parë klipin përmbledhës.

Ajo u shpreh se nuk e priste përfoljen pas shpine nga disa prej vajzave, duke veçuar Rozën.

“Të kam toleruar shumë herë, nuk do ta lejoj më, je super fallso ti Erjola, Roza, Françeska, edhe ti Jul”, tha Heidi.

Po ashtu ajo ka shprehur hatërmbetje edhe me Eglën, teksa kjo e fundit i ka thënë se nuk ka folur kurrë pas krahëve për të.

YouTube player