Haziri: T’i hapim dyert për refugjatët sirianë

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka bërë thirrje shqiptarëve t’i hapin dyert për refugjatët sirianë, të strehuar në kufirin Maqedoni – Greqi.

Lajme

23/08/2015 13:24

Ai ka thënë se shqiptarët duhet të tregojnë vlerat duke strehuar refugjatët e Lindjes së Mesme derisa të gjendet një zgjidhje nga BE-ja.

Lexojeni të plotë postimin e tij në Facebook:

Të tregohemi zemërgjerë dhe vend pritës për refugjatët të cilët po rrihen me ushtarë e policë.

Populli i Kosovës ka qenë refugjatë gjatë luftës dhe duhet ta kuptoj këtë tragjedi të këtyre qytetarëve nga Lindja e Mesme që po kërkon udhë për shpresë e jetë më të mirë.

Strehimi i përkohshëm derisa të zgjidhet çështja e tyre nga BE, do të dëshmonte vlerat tona si shqiptarë dhe ish-refugjatë! LH