Haziri së bashku me stafin dhuron gjak

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, bashkë me stafin e tij do të dhurojnë gjak në qendrën e Transfuzionit të Gjakut.

Lajme

13/08/2015 09:30

Dhurimi i gjakut po bëhet në kuadër të aktivitetit “Gjilani bike” të organizuar nga organizata rinore “Climb Up” dhe klubi i biçiklistëve të Gjilanit.

Këto aktivitete, sipas një komunikate për media, po i bashkëngjitën aktiviteteve që nisen në ditën e rinisë./Kp/