Haziri: Rasti i shtetasve turq duhet të ndriçohet

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, ka thënë se situata me shtetasit turq duhet të ndriçohet.

Lajme

03/04/2018 20:59

“Ne presim që nesër të mbahet seanca. Shpresojmë të mos ketë ikje nga përgjegjësia, sepse kemi parë që kemi pasur shmangie. Presim sqarim, interpelanca mund ta ndriçojë”, ka thënë ai në RTK.

Haziri nuk e ka vlerësuar performansën e koalicionit aktual qeveritar, duke thënë se nuk ka kapacitete.

Ai ka kujtuar kur koalicioni i mëparshëm ishte rrëzuar. “Qeveria u pat rrëzuar nga PDK-ja, u pati punuar tinëz, u pat porositur mocioni dhe atë e pat mbështetur edhe Lista Serbe”, ka thënë Haziri.