​Haxhiu: Pacientja 35 vjeçare është vrarë mbrëmë në duart e mjekëve

Dorëheqje morale të drejtorit të Klinikës së Gjinekologjisë ka kërkuar edhe Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu i cili tha se pacientja 35 vjeçare është vrarë mbrëmë në duart e mjekëve. Ai tha se po të kishte ministër të shëndetësisë do të kërkonte dorëheqjen e tij. Këto komente Haxhiu i bëri në Komisionin për Shëndetësi ku…

Lajme

01/12/2022 11:08

Dorëheqje morale të drejtorit të Klinikës së Gjinekologjisë ka kërkuar edhe Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu i cili tha se pacientja 35 vjeçare është vrarë mbrëmë në duart e mjekëve.

Ai tha se po të kishte ministër të shëndetësisë do të kërkonte dorëheqjen e tij.

Këto komente Haxhiu i bëri në Komisionin për Shëndetësi ku po mbahet diskutimin mbi projektligjin për buxhetin e vitit 2023 dhe ndarjet buxhetore për dikasterin e shëndetësisë, ku të pranishëm janë ushtruesit e detyrës së ministrisë se Shëndetësisë dhe ShSKUK-së.