Haradinaj e takon Daniel Serwerin, flasin për proceset euroatlantike dhe politikat e BE’së

Ramush Haradinaj e ka takuar sot analistin për çështjet Ballkanike, Daniel Serwer.

Lajme

27/04/2018 11:52

“Kënaqësi ta takoj analistin për çështjet e Europës Juglindore dhe të Kosovës në veçanti, Daniel Serwer”, shkruan ai.

Kryeministri thotë se me ekspertin amerikan bashkëbiseduan për proceset që po i kalon Kosova në rrugëtimin e saj euro-atlantik dhe për politikat e BE-së për zgjerim.

“Këshillat e miqve amerikanë janë të vlefshme për politikën tonë”, tha Haradinaj.