‘Hara-kiri me Toyota’

Aksidenti i javës së kaluar në Baltimore vazhdon të komentohet me shaka si përpjekje e tre personave për të bërë ‘vetëvrasje’, të cilët i shpëtuan aksidentit kur ‘Toyota’ e tyre devijoi nga rruga dhe u fut në murin e një ndërtese qeveritare. Foto: Barcroft Media

Fotolajm

08/08/2014 12:42

Aksidenti i javës së kaluar në Baltimore vazhdon të komentohet me shaka si përpjekje e tre personave për të bërë ‘vetëvrasje’, të cilët i shpëtuan aksidentit kur ‘Toyota’ e tyre devijoi nga rruga dhe u fut në murin e një ndërtese qeveritare. Foto: Barcroft Media