Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Hapet e ekspozita për Ibrahim Rugovën (FOTO)

14:51 | 21 Janar 2016

Ekspozita për Rugovën

Në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës është bërë hapja e ekspozitës në dhjetëvjetorin e vdekjes së Presidentit Ibrahim Rugova.

Drejtori i Bibliotekës Fazli Gajraku tha se në Bibliotekën Kombëtare për herë të parë po hapet një ekspozitë për një figurë dhe kjo është për Ibrahim Rugovën.

 

12620354_10207531451596794_378492472_o 12546224_10207531456956928_58265755_o

 

Në këtë 10 vjetor Biblioteka Kombëtare është bërë referencë për të gjithë ata që dëshirojnë të kenë informacione nga autorë të ndryshëm për një emër të përveçëm si Ibrahim Rugova.

12562893_10207531454516867_1468361046_o

Në këtë ekspozitë është bërë edhe promovimi i librit “Kujtesa e Rugovës” nga një grup autorësh dhe disa libra tjerë kushtuar veprës se Rugovës. Lajmi.net