Hapet panairi “Blej Shqip” në Prishtinë

Sot është hapur panairi “Blej Shqip” në kryeqytet. Kryetari i Prishtinës Përparim Rama ka thënë se është shumë e rëndësishme që gjeneratat e reja të mos harrojnë vlerat e traditat tona kombëtare dhe t’i kultivojnë ato. “Panairin mund ta vizitoni deri më datën 29 nëntor, te sheshi “Nënë Tereza”, ka shkruar ai në një postim…

Lajme

27/11/2022 21:35

Sot është hapur panairi “Blej Shqip” në kryeqytet.

Kryetari i Prishtinës Përparim Rama ka thënë se është shumë e rëndësishme që gjeneratat e reja të mos harrojnë vlerat e traditat tona kombëtare dhe t’i kultivojnë ato.

“Panairin mund ta vizitoni deri më datën 29 nëntor, te sheshi “Nënë Tereza”, ka shkruar ai në një postim në Facebook.