Hamza i PDK-së thotë se qeveria e re duhet të veprojë shpejt për rimëkëmbjen e ekonomisë

Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Bedi Hamza ka kritikuar Qeverinë Kurti për Pakon Emergjente Fiskale, duke thënë, se nuk i ka dalë shumë sektorëve.

Lajme

04/06/2020 10:41

Ai ka kërkuar nga Qeveria Hoti që të veprojë sa më shpejtë për të përmirësuar gjendjen që ka shkaktuar pandemia, COVID-19, raporton lajmi.net.

https://www.facebook.com/lajminet/videos/2608023279463251/

“Gjendja e krijuar nga COVID- 19 ka shkaktuar dëme dhe dëmtim të ekonomisë nëse nuk adresohet shpejt do të jetë afatgjate.”

Hamza ka përmendu edhe nisen e PDK-së, e cila nuk gjeti përkrahje nga deputetët.

“Nga buxheti i shtetit janë paguar vetëm 55%, bizneset nuk janë përkrahur, një pjesë e sektorit privat janë paguar 170 euro por ka pasur edhe selektime.”

Hamza ka bërë një pyetje se si do të bëhet pagesa për muajin maj e tutje. /Lajmi.net/