Halla paditë nipin për shkak që deshi ta përqafonte

Një hallë ka shkuar aq larg sa që e ka paditur nipin e saj vetëm se provoi ta përqafonte atë.

Bota

14/10/2015 12:09

Reporteri i Connecticut Post, John Burgerson tregon për ‘5 Live’s Sam Walker’ se një 12 vjeçar është paditur nga halla e tij për shkak të veprimit në mënyrë ‘të paarsyeshme’ në një parti katër vjet më parë – dhe i cili është shpallur më pas i pafajshëm.

Juria kaloi 15 minuta derisa vendosi që djaloshi i ri nuk ishte fajtor, kështu që halla nuk përfitoi asnjë monedhë nga ky rast, transmeton lajmi.net.

Halla pohoi se plagët që i kishte marrë ajo nga aksidenti përderisa nipi i saj kishte provuar ta përqafonte kishin një efekt të thellë në jetën e saj, kohët e fundit kur ajo kishte qenë në një parti ku ishte e vështirë për ta mbajtur nipin e saj.