Haliti: Ministri Hyseni të raportojë për Maqedoninë

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës dhe anëtar i Komisionit për Integrime Evropiane, Xhavit Haliti ka propozuar që në këtë komision të ftohet ministri i Punëve të Brendshme, Skënder Hyseni që të raportojë pa praninë e mediave rreth Maqedonisë dhe shume çështjeve tjera.

Lajme

07/09/2015 12:34

Në këtë takim, anëtari tjetër i këtij Komisioni, Ilir Deda ka shprehur brengën e tij lidhur me tensionimin e skenës politike në Kosovë.