Hajvalia në Livescore (FOTO)

Skuadra kosovare Hajvalia do të zhvillojë sot ndeshje miqësore me Sionin, e cila do të mund të ndiqet edhe në faqen e njohur "Livescore.com".

Sport

27/06/2015 15:50

Ndeshja që zhvillohet sot ndërmjet Sionit dhe Hajvalisë, ka hyrë në mesin e ndeshjeve të ditës te faqja e njohur “Livescore.com”.

Sion-Hajvalia është mes ndeshjeve tjera miqësore që zhvillohen sot, derisa ajo fillon në ora 17:00.