Hajnat bëjnë “kërdi” në një shtëpi në Prizren – një gruas i vjedhin ari, para e revolen e vjehrrit

Një grua në Prizren ka raportuar se ka rënë pre e hajnave. Ajo në polici ka raportuar se persona të pa njohur kanë hyrë në shtëpinë e saj dhe kanë vjedhur para, stoli ari dhe një revole të vjehrrit të saj (me leje) i cili ishte jashtë shtetit për pushime. Nuk raportohet për të arrestuar.…

Lajme

06/06/2023 09:51

Një grua në Prizren ka raportuar se ka rënë pre e hajnave.

Ajo në polici ka raportuar se persona të pa njohur kanë hyrë në shtëpinë e saj dhe kanë vjedhur para, stoli ari dhe një revole të vjehrrit të saj (me leje) i cili ishte jashtë shtetit për pushime.

Nuk raportohet për të arrestuar.

Rasti është duke u hetuar. /Lajmi.net/